ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
3 Χρόνια (πλήρης φοίτηση)
ΠΤΥΧΙΟ:
University of the West of England degree
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ:
Αγγλικά
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ:
Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Επαρκής γνώση της αγγλικής γλώσσας.

17+ από την 1η Σεπτεμβρίου του έτους εισαγωγής

Πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών μας BA(Hons) στις Καλές Τέχνες, ενθαρρύνει ενεργά διάφορες δημιουργικές προσεγγίσεις. Στοχεύει στην ανάπτυξη της πρακτικής σας σε διάφορους τομείς όπως η ζωγραφική, η γλυπτική, η εγκατάσταση, η εκτύπωση και τα ψηφιακά μέσα. Τα πρακτικά μαθήματα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά εργαστήρια τέχνης που διαθέτει το Κολέγιο μας, όπου θα επωφεληθείτε από ένα ζωντανό και δημιουργικό περιβάλλον, από μια σειρά εργασιών και ευκαιρίες για εθελοντισμό. Το προσωπικό μας αποτελείται από ενεργούς επαγγελματίες με τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες ικανούς να υποστηρίξουν μια ποικιλία προσεγγίσεων.

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εκθέσετε τα έργα σας, τόσο εντός όσο και εκτός πανεπιστημίου καθώς δίνουμε ευκαιρίες για πρακτική στην τοπική κοινότητα τέχνης. Εκατοντάδες επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζονται στις εκθέσεις που γίνονται κατά την διάρκεια του προκείμενου πτυχίου. Οι εκθέσεις αυτές είναι ένα σημαντικό ξεκίνημα για την δουλειά σας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα παρακολουθήσετε μαθήματα με ειδική δομή και θα λάβετε κριτικές μέσα από μια ομάδα καθηγητών και άλλων επισκεπτόμενων καλλιτεχνών. Μέσα από αυτές τις κριτικές θα συζητήσετε για την δουλεία σας, τόσο αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη όσο και για άλλες ολοκληρωμένες δουλειές, και θα σας δοθούν συμβουλές, καθοδήγηση και εισηγήσεις για το πώς μπορείτε να προχωρήσετε, και θα λάβετε συμβουλές σε διάφορους τομείς της έρευνας.

Τα ομαδικά σεμινάρια θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να εξετάσετε διάφορες πτυχές της τέχνης.  Οι διαλέξεις και τα σεμινάρια θα σας παρέχουν θεμέλια θεωρίας και πολιτισμού για την πρακτική σας.

Αξιολόγηση

Όλα τα μαθήματα αξιολογούνται ανάλογα με το επίπεδο των επιδόσεων σε σχέση με τους μαθησιακούς στόχους που επετεύχθησαν στο κάθε μάθημα.

Η αξιολόγηση αποτελείται από μια ποικιλία μεθόδων όπως εργασίες, δοκίμια, ομαδικές και οπτικές παρουσιάσεις. Δεν υπάρχουν εξετάσεις. Στο πρόγραμμα σπουδών θα γράφονται κριτικές αξιολογήσεις, στις οποίες αναμένεστε να κρίνετε και να αναλύσετε τη δουλειά σας και να την συνδέσετε με το ευρύτερο πλαίσιο της ιστορίας και πρακτικής των καλών τεχνών. Οι βαθμοί των μαθημάτων του δεύτερου και τρίτου έτους θα συμβάλουν στον τελικό βαθμό του πτυχίου σας.

Εγγραφή και Διάρκεια πτυχίου

Το πτυχίο έχει διάρκεια 3 χρόνων και είναι ένα πρόγραμμα πλήρους φοίτησης που αποτελείται από 12 μαθήματα. Ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου ή σε ορισμένες περιπτώσεις, στις αρχές Οκτωβρίου και κάθε χρόνος διαρκεί 32 εβδομάδες. Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν μέχρι και 2 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων παρ’ όλα αυτά συνιστάται η έγκαιρη εγγραφή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Προϋποθέσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 17 ετών από την 1η Σεπτεμβρίου του έτους που επιθυμούν να εισέλθουν και πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης να έχουν επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Προϋποθέσεις για αποφοίτηση

Για να επιτευχθεί η απόκτηση του πτυχίου BA (Hons) στις Καλές Τέχνες, οι φοιτητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, κερδίζοντας συνολικά 360 μονάδες. Στους φοιτητές που θα ολοκληρώσουν όλα τα μαθήματα του πρώτου έτους (120 μονάδες) θα παρέχεται πιστοποιητικό στις Καλές Τέχνες, στους φοιτητές που θα ολοκληρώσουν όλα τα μαθήματα του πρώτου και δεύτερου έτους (240 μονάδες) θα παρέχεται δίπλωμα στις Καλές Τέχνες. (Για περισσότερα δείτε την Δομή του μαθήματος)

Επαγγελματικές προοπτικές

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν καριέρα ως καλλιτέχνες, σχεδιαστές, επιμελητές εκθεσιακών χώρων, διευθυντές-διαχειριστές τέχνης και ως εκπαιδευτικοί ή μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΑ Σχεδιασμού.

This is an application form - not a registration form. By completing and submitting the form below you are under no obligation, you are simply giving us information which will speed up the administration process if and when you decide to register officially. Your submitted form will be reviewed and we will contact you within the next 3 business days to discuss your application. All of the information you submit here will be treated as confidential and will under no circumstances be shared with any third parties for any other purpose.

If you have any questions or would prefer to apply in person, you can Contact Us to book an appointment.

Ηλεκτρονική Αίτηση για Εγγραφή
  •   ΑΝΔΡΑΣ
      ΓΥΝΑΙΚΑ