Ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Λάρνακας»

 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ο Δήμος Λάρνακας, τα Διαρθωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο, με τη στήριξη του Alexander College/University of the West of England διοργάνωσαν στο Θέατρο του Alexander College στη Λάρνακα, ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Λάρνακας», η οποία ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 2:00 το μεσημέρι.

Το Alexander College/UWE Bristol στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που παράγει στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Συντοντιστής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Λουκάς Δημητρίου, Συγκοινωνιολόγος, Λέκτορας στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης, Δήμαρχος Αραδίππου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, Δήμαρχος Λειβαδιών κ. Μάριος Αρμένης και Δήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού κ. Κύπρος Ανδρονίκου.

Η ημερίδα σηματοδοτούσε την έναρξη της διαδικασίας για την ετοιμασία του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για την ευρύτερη αστική περιοχή της Λάρνακας. Σκοπός ήταν η ενημέρωση για την αναγκαιότητα ανάπτυξης Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας και η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τους στόχους που έθεσαν για την ανάπτυξη του Σχεδίου.

You may also like

Visit from Marcin Krupski through Erasmus+ Programme
Presentation on Foreign Direct Investment a comparative Analysis
Welcome to Alexander College – Erasmus+ Programme