Το Alexander College, όπως και όλα τα ακαδημαϊκά ιδρύματα, υποδέκτηκαν το τρέχον εαρινό εξάμηνο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, που δημιούργησε μια πρωτόγνωρη κατάσταση ανά το παγκόσμιο.

Έτσι όπως το απαιτούσαν οι περιστάσεις, το ακαδημαϊκό ίδρυμα ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις της εποχής, παραδίδοντας online μαθήματα, έτσι ώστε όλα πλέον να λειτουργούν ευέλικτα και ομαλά, με δεδομένη βεβαίως, την ποιοτική ακαδημαϊκή εκπαίδευση, που προσφέρει το Alexander College εδώ και 30 πλέον χρόνια.

Σημαντικό είναι και το δεδομένο ότι οι καθηγητές βρίσκονται δίπλα σε κάθε φοιτητή καθοδηγώντας και διδάσκοντας, με άμεση επικοινωνία μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Επιπλέον, παράλληλα με τα διαδικτυακά μαθήματα, λειτουργούν online, οι υπηρεσίες του ακαδημαϊκού ιδρύματος, όπως το Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων, υπηρεσίες Λογιστηρίου, καθώς και IT Services. Φοιτητές και κοινό, εξυπηρετούνται άμεσα ως εξής:

  • Για το Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων για θέματα φοίτησης ή/και κρατικών χορηγιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ελένη Γεωργίου, μέσω email: e.georgiou@alexander.ac.cy.
  • Για IT Services, για θέματα που αφορούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα παράδοσης μαθημάτων, passwords, VLE-Aristotle και οτιδήποτε άλλο αφορά υπηρεσίες διαδικτύου σχετικά με τη φοίτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Άγγελο Ευαγγέλου στο e.evangelou@alexander.ac.cy.
  • Για υπηρεσίες λογιστηρίου, θέματα που αφορούν υπόλοιπα διδάκτρων και πληρωμές μέσω τραπεζικής εντολής ή online μέσω πιστωτικής κάρταςμπορείτε να επικοινωνήσετε στα emails v.riga@alexander.ac.cy και n.karagiorgi@alexander.ac.cy.
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: για απορίες και διευκρινήσεις το τηλεφωνικό κέντρο, παραμένει στη διάθεση του κοινού, καλώντας στο 24532373.

Η Διεύθυνση του Alexander College εύχεται σύντομα να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας, πιο δυνατοί, γεροί και υγιείς. Μέχρι τότε, μένουμε σπίτι και σπάμε την αλυσίδα διάδωσης του ιού.