Άρχισαν οι εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 (συμπεριλαμβανομένου και των μεταγραφών προς και από ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου).

Το Alexander College ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το νέο ακαδημαϊκό έτος στις εγκαταστάσεις μας σε Λάρνακα και Πάφο. Δεχόμαστε την υποβολή αιτήσεων από:

  • Νέους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τα Προπτυχιακά ή Μεταπτυχιακά μας προγράμματα.
  • Υφιστάμενους φοιτητές του Alexander College που επιθυμούν να εγγραφούν για το δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο έτος του προγράμματος στο οποίο φοιτούν.
  • Φοιτητές Πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου οι οποίοι/ες επιθυμούν να μετεγγραφούν στο Alexander College.
  • Υφιστάμενους φοιτητές του Alexander College οι οποίοι/ες επιθυμούν να μετεγγραφούν στο Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Churchτου Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το Κολλέγιο θα συνεχίσει τους επόμενους μήνες να λειτουργεί με βάση όλα τα προστατευτικά μέτρα για τον Covid-19. Για τον λόγο αυτό, η διδασκαλία θα συνεχίσει να διεξάγεται μέσω διαδικτυακών πλατφόρμων μέχρι νεοτέρας. Συνεχίζουμε ωστόσο τις τριακονταετείς μας προσπάθειες για την διατήρηση της υψηλής ποιότητας στην παρεχόμενη εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μας και για το πώς μπορείτε να εγγραφείτε, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Προσβλέπουμε στην ανταπόκριση σας.

[contact-form-7 id=”9193″ /]