Το εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη της πρωτοβουλίας, «Δε θα τα βάψουμε μαύρα. Θα τα βάψουμε πολύχρωμα», η οποία διοργανώθηκε μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα που έζησε ο τόπος μας λόγω της πυρκαγιάς που προκλήθηκε στις ορεινές περιοχές Λάρνακας και Λεμεσού.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα γίνει την Κυριακή 1η Αυγούστου, στο χωριό Αρακαπάς, στις 10:00πμ.

Στόχος και φιλοσοφία των διοργανωτών της εκδήλωσης είναι ότι «περιμένοντας τη Δεντροφύτευση, η οποία θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, ας αρχίσουμε την αναγέννηση του χωριού μας, δίνοντας χρώμα στο μαύρο.»

Για να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια, καλούνται να συμμετέχουν εθελοντές καλλιτέχνες, εικαστικοί, γραφίστες και λάτρεις της τέχνης. Επιπλέον, χρειάζονται μπογιές εξωτερικού χώρου και πινέλα. Το κάθε χέρι είναι για πολύτιμο και μπορεί να συνδράμει αυτήν την τόσο όμορφη πρωτοβουλία.

Το Alexander College, καλεί το προσωπικό του, φοιτητές και φίλους του ιδρύματος, να συμμετέχουν τη μέρα της εκδήλωσης, προσφέροντας τη δική τους βοήθεια για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.