Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander College, διοργανώνει e – διάλεξη/ εργαστήριο με τον παγκοσμίου φήμης Polle de Maagt, με θέμα «Changed but unstoppable».

Το διαδικτυακό εργαστήριο θα γίνει την Πέμπτη 7 Μαΐου, στις 4:00 μμ και θα είναι στην αγγλική γλώσσα.

Εν μέσω της δοκιμασίας που διέρχεται ο πλανήτης, με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού Covid – 19, ο ομιλητής επιδιώκει να δώσει ελπίδα στη φοιτητική κοινότητα, έτσι ώστε να διαφανούν οι προοπτικές που προκύπτουν ακόμα και αυτό το διάστημα.

Με στόχο να εμπνεύσει τους ακροατές, έχοντας ως υπόβαθρο τις γνώσεις και την εμπειρία του, έχει ετοιμάσει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση, η οποία αναμένεται να έχει διαδραστικό χαρακτήρα.

ΟPolle de Maagt έχοντας ως φιλοσοφία του το «Acts, not ads», δίνοντας έμφαση δηλαδή, στις πράξεις και όχι στις διαφημίσεις, παραμένει πασίγνωστος στο είδος που εκπροσωπεί, προσφέροντας εδώ και χρόνια καθοδήγηση και έμπνευση σε μεγάλες εταιρείες ανά το παγκόσμιο.

Το Alexander College, συνεχίζει να στηρίζει τους φοιτητές του, αλλά και το ευρύ κοινό, διοργανώνοντας δραστηριότητες ακόμα και εξ αποστάσεως, όπως οι συνθήκες το απαιτούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εκπαιδευτικού ιδρύματος www.alexander.ac.cy ή τη σελίδα στο facebook Alexander College.