Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί, μέχρι τις 7:00 το απόγευμα το Alexander College, θα σας περιμένει στο Metropolis Mall, για να κάνει ακόμα πιο όμορφη και παραγωγική τη μέρα σας, συμμετέχοντας σε δημιουργικά εργαστήρια των κλάδων σπουδών.

Εκεί θα μπορέσετε να συμμετέχετε – και να γνωρίσετε από κοντά μέρος του εξοπλισμού των κλάδων, αλλά και να δείτε έργα τα οποία κατασκεύασαν οι φοιτητές του, τα οποία αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο σπουδών του. Επιπλέον, το εκπαιδευτικό ίδρυμα σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις το νέο VR, να δημιουργήσεις στο Wacom, καθώς επίσης και να παρακολουθήσεις εργαστήριο επαγγελματικής φωτογράφισης, με σύγχρονο εξοπλισμό.

Μπορείτε επίσης, να λύσετε όλες τις απορίες σας, σχετικά με την εγγραφή σε κλάδο σπουδών, αλλά και τις διαθέσιμες υποτροφίες που θα δοθούν αποκλειστικά στα άτομα που θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους εκείνη τη μέρα, για οποιοδήποτε πτυχιακό κλάδο σπουδών του ακαδημαϊκού ιδρύματος.

Επιπλέον, η ομάδα του Alexander College θα ενημερώνει για τους κλάδους σπουδών μας: Graphic Design, Interior Design, Fashion, Photography, BSc Computer Science with Gaming Development, LLB Law, BSc Accounting & Finance, BSc Hospitality Management, BSc Business Management.

Για απορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να καλέσετε το Alexander College, στο 24532373.