Πραγματοποιήθηκε η προσφορά πέντε τροχοκαθισμάτων, ως δωρεά από το Alexander College στο Σύνδεσμο “Ανάσα Ζωής”. Το Alexander College, παραμένει πιστό στη φιλοσοφία ίδρυσής του και στόχους του, στους οποίους βέβαια, εντάσσεται και η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, την τοπική και ευρύτερη κοινωνία.

Τα τροχοκαθίσματα θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις τους. Επιπλέον, ο Αντρέας Παττίχης παρέλαβε και πώματα, τα οποία μάζεψαν προσωπικό και φοιτητές του Alexander College και θα διατεθούν για την αγορά τροχοκαθισμάτων.

Η παράδοση έγινε στο χώρο του ακαδημαϊκού ιδρύματος Alexander College, στη Λάρνακα, από το Διευθυντή Άντη Λόππα, ο οποίος σημείωσε ότι έχει θέσει ως στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας για παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, γιατί αυτός πρέπει να είναι ο σύγχρονος ρόλος των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων του τόπου μας.

Υπόσχεση που δόθηκε είναι η στήριξη να είναι συνεχής και να γίνουν όλες οι προσπάθειες για κατάκτηση της ποιότητας ζωής σ’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί τους αναλογεί και τη δικαιούνται.