Το Alexander College σε συνεργασία με τον SPP Media Group, διεξήγαγε διαγωνισμό για παραχώρηση μίας υποτροφίας πλήρους κάλυψης διδάκτρων, για τους κλάδους σπουδών του Alexander College σε Λάρνακα και Πάφο.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη τον μήνα Ιούλιο στην Εφημερίδα Καθημερινή. Εκεί, οι αναγνώστες είχαν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή, για οποιοδήποτε πτυχιακό κλάδο σπουδών του ακαδημαϊκού ιδρύματος, ενδιαφέρονται να φοιτήσουν την ακαδημαϊκή χρονιά 2020 – 21.

Tο Alexander College, το οποίο φέτος συμπληρώνει τα 30 χρόνια λειτουργίας του, έχει εδραιώσει τη συνεργασία του με το πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, Canterbury Christ Church University (CCCU) και προσφέρει πτυχιακά προγράμματα που ολοκληρώνονται σε 3 χρόνια σπουδών και όχι 4, αλλά και μονοετή μεταπτυχιακά προγράμματα (12 μήνες full time φοίτησης). Τόσο οι πτυχιακοί, όσο και οι μεταπτυχιακοί κλάδοι του Alexander College είναι αναγνωρισμένοι και λαμβάνουν φοιτητική χορηγία.

Η υποτροφία παραδόθηκε, στο νικητή Κωνσταντίνο Ανδρέου, από τον Διευθυντή του Paphos Campus, Γιώργο Παλά. Ο νικητής επέλεξε να φοιτήσει στον κλάδο Hospitality Management, του βρετανικού πανεπιστημίου CCCU, στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Alexander College, στην Πάφο.