Σπουδάζοντας στο Alexander College

Το να πάρει κανείς την απόφαση να σπουδάσει, δεν είναι ένα εύκολο βήμα. Ο δρόμος προς την επιτυχία χρειάζεται δέσμευση και αφοσίωση. Στο Alexander College, κατανοούμε τις ανάγκες σας και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε μία απολαυστική εμπειρία φοίτησης και για να βεβαιωθούμε πως οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Ενθαρρύνουμε την ευγένεια, την ενσυναίσθηση και το ομαδικό πνεύμα, εκτιμούμε την ακαδημαϊκή ελευθερία και αναζητούμε ίσες ευκαιρίες, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα σε φοιτητές με συγκεκριμένες ανάγκες. Εκτιμούμε την ανάμειξη των φοιτητών μας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τις σπουδές τους, ενώ παράλληλα προσφέρουμε στήριξη και καθοδήγηση σε όλους μας τους φοιτητές, ώστε να εκμεταλλευτούν πλήρως όλες τις ευκαιρίες μάθησης που τους παρέχονται. Μέσω της συνεργατικότητας, κύριο μέλημα μας είναι η βελτίωση της συνολικής ποιότητας του περιβάλλοντος.

Το έμπειρο διδακτικό μας προσωπικό, οι ειδικοί σε ακαδημαϊκά θέματα και το προσωπικό επαγγελματικής στήριξης του Κολλεγίου μας, είναι αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουν μία εκπαιδευτική εμπειρία η οποία θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ανεξαρτησία σας, να οικοδομήσετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες και να αναπτύξετε κριτική σκέψη. Μέσα από την χρήση καινοτόμων εκπαιδευτικών μεθόδων, θα ενδυναμώσετε τις ικανότητες σας να εργάζεστε και να μαθαίνετε ανεξάρτητα και να εφαρμόζετε τις γνώσεις που θα αποκτάτε σε πραγματικές καταστάσεις.

Όλοι στο Alexander College μοιραζόμαστε κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Οι απόφοιτοι μας είναι ακαδημαϊκά προσανατολισμένοι, διαθέτουν ερευνητικές δεξιότητες, μπορούν να εφαρμόζουν στην πράξη τις γνώσεις τους, δίνουν έμφαση στην καινοτομία και είναι ηθικά συνειδητοποιημένοι. Είναι επίσης φιλόδοξοι, με υψηλά επίπεδα κινήτρων και έτοιμοι για να εργαστούν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Αυτά είναι μόνο ορισμένα από τα ενδεικτικά χαρακτηριστικά που κάνουν τους δικούς μας αποφοίτους την εμφανή επιλογή για εργοδότηση.

Η ανώτερη εκπαίδευση και ένας πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή σας, παρέχοντας σας ευκαιρίες να πάρετε ρίσκα, να δοκιμάσετε τα όρια σας, να αναπτύξετε ανεξάρτητη σκέψη, να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας και να οικοδομήσετε φιλίες που κρατάνε για μια ζωή.

Ελπίζουμε μέσω της ιστοσελίδας μας να βοηθηθείτε και να εντοπίσετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφαση σας. Οι αιτήσεις για εγγραφή πρέπει να γίνονται προσωπικά. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, χρειάζεστε επιπρόσθετες πληροφορίες ή επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Υποδοχή του Κολλεγίου μας σε ώρες γραφείου για να μπορέσουμε να σας φέρουμε σε επαφή με το κατάλληλο άτομο.

Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα νέα σας!