Η εταιρεία Qiiwi Games, με έδρα τη Σουηδία, δραστηριοποιείται πλέον και στον τόπο μας, με δικά της γραφεία στην πρωτεύουσα, διευρύνοντας παράλληλα τον κύκλο δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει τη συνεργασία της με μεγάλες εταιρείες, όπως το παγκοσμίου φήμης brand Master Chef, Hell’s Kitchen και Kitchen Nightmares.

Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσει και το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander College στη λίστα των νέων συνεργατών της. Συγκεκριμένα το εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο φροντίζει να αναπτύσσει τις συνεργασίες του στα εκπαιδευτικά πεδία των πτυχιακών και μεταπτυχιακών του κλάδων, έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερα προνόμια στους φοιτητές του, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την εταιρεία Qiiwi Games, η οποία, σ’ έναν κόσμο συνεχώς εξελισσόμενο, ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του κοινού και κυρίως των νέων που ασχολούνται με το Gaming.

Θέτοντας πλάνα για το μέλλον και οι δύο εταιρείες συνεχίζουν δυναμικά, αξιοποιώντας τους εν δυνάμει προγραμματιστές και φοιτητές στην ανάπτυξη παιχνιδιών, δημιουργώντας παιχνίδια που ικανοποιούν την παγκόσμια αγορά, υλοποιώντας πρωτοποριακές ιδέες και δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές να επωφεληθούν μέσω της πρακτικής άσκησης.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα καλωσορίζει τους νέους του συνεργάτες και ευελπιστεί σε μια γόνιμη συνεργασία.