Αν σκέφτεσαι, για σπουδές στην Κύπρο, εξέτασε καλά τις επιλογές που διαθέτεις και επέλεξε να σπουδάσεις σ’ ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που προσφέρει πολλαπλά προνόμια.

Το Alexander College, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια λειτουργίας, και κατέχει πλέον εμπειρία και γνώση στο χώρο της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Εδραιώνοντας τη συνεργασία του με το βρετανικό πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church University, προσφέρει αναγνωρισμένα βρετανικά πτυχία και μεταπτυχιακά, σπουδάζοντας στις κτηριακές του εγκαταστάσεις σε Λάρνακα ή Πάφο.

Προσφέρει, επομένως, το εξαιρετικό πλεονέκτημα ο φοιτητής να σπουδάσει σε τριετή πτυχιακά προγράμματα και μονοετή μεταπτυχιακά προγράμματα (12 μήνες full time φοίτησης), τα οποία είναι αναγνωρισμένα και λαμβάνουν φοιτητική χορηγία.

Διάβασε τα παρακάτω προνόμια που θα έχεις εάν επιλέξεις να σπουδάσεις στο Alexander College:

  • Με την εγγραφή σου στα προγράμματα σπουδών του Canterbury Christ Church University στο Alexander College, εγγράφεσαι ταυτόχρονα στο αγγλικό πανεπιστήμιο.
  • Όποτε και εάν το επιθυμείς μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου στο CCCU του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Κάθε τίτλος σπουδών του Canterbury Christ Church University που απονέμεται, υποβάλλεται και αναγνωρίζεται από το Κυπριακό Συμβούλιο Αξιολόγησης Τίτλων Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ).
  • Πλεονέκτημα κόστους: Τα δίδακτρα ανέρχονται στα 6,950 ευρώ για τα πτυχία και στα 8,950 ευρώ για τα μεταπτυχιακά. Έτσι, το κόστος σπουδών σαφώς ελαχιστοποιείται, σε σχέση με τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένει μικρότερο, σε σχέση με τις σπουδές στα υπόλοιπα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου.

Σπουδές με μετεγγραφή

Εάν σπουδάζεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου στην Κύπρο, το Alexander College σου προσφέρει το πλεονέκτημα για μετεγγραφή. Μπορείς έτσι να συνεχίσεις τις σπουδές σου, στην Κύπρο, σε κλάδο σπουδών του βρετανικού πανεπιστημίου CCCU, φοιτώντας στο Alexander College. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 7000 2592 ή στείλε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@alexander.ac.cy.

Με μια επίσκεψή σου στην ιστοσελίδα του ακαδημαϊκού ιδρύματος www.alexander.ac.cy, θα βρεις όλες τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν σχετικά με τους κλάδους σπουδών, τα δίδακτρα και τις υπηρεσίες.

Εάν πάλι θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη φοιτητική ζωή, τη φοιτητική ένωση και τις δραστηριότητες των φοιτητών, μπορείς να επισκεφθείς το blog diplasou.com.cy ή τη σελίδα στο facebook, “Alexander College”.