Μια μοναδική έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων διοργανώνεται από τον Μεταπτυχιακό κλάδο σπουδών του MADesign του University of the West of England στο Alexander College. Η έκθεση θα γίνει στον «Πολυχώρο Αποθήκες» (Αγίου Λαζάρου 79, Λάρνακα) και τα εγκαίνια θα τελεστούν την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, στις 7:00μμ.

Στην έκθεση συμμετέχουν καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι έχουν ένα κοινό, την αγάπη τους για την τέχνη και το design.

Με τα έργα τους, οι Νεόφυτος Χριστοδουλίδης, Παντελής Παντελή, Επαμεινώνδας Πουρή, Μελίνα Αλκιβιάδη και Zsofia FanniDavid, αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα που πρέπει να υπάρχει στο design, εφόσον ο καθένας προσεγγίζει τη δική του θεματική με βάσει την οπτική του γωνία, την αισθητικήτου και τα βιώματά του.

Το Alexander College/UWE Bristol, εμπλέκει τους συμμετέχοντες στους μεταπτυχιακούς του κλάδους σε εκθέσεις και καλλιτεχνικές διοργανώσεις θέλοντας να αναδείξει τα έργα τους και το ψηλό επίπεδο των κλάδων του βρετανικού πανεπιστημίου University of the West of England Bristol, το οποίο προσφέρει τα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία του αποκλειστικά στο Alexander College.