Με ένα βομβαρδισμό ερωτήσεων από φοιτητές και πολίτες, ήρθαν αντιμέτωποι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λάρνακας στην εκδήλωση του Alexander College και της Φοιτητικής Ένωσης την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Οι διοργανωτές διάρθρωσαν την συζήτηση γύρω από τις θεματικές ενότητες της Οικονομικής Ανάπτυξης χωρίς Διαφθορά, της Κοινωνικής Πολιτικής και Ασφάλειας, του Περιβάλλοντος και του Πολιτισμού, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να στείλουν τα μηνύματα στους υποψηφίους και τους τελευταίους να έρθουν σε άμεση επαφή με τους προβληματισμούς των νέων και γενικά των πολιτών του Δήμου Λάρνακας.

Την συζήτηση που μεταδιδόταν ζωντανά από την ιστοσελίδα του Alexander College, συντόνιζε η Δημοσιογράφος του ΡΙΚ Σταυριανή Κωνσταντίνου και συμμετείχαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αντρέας Βύρας, Λούης Δημητρίου, Γιώργος Κωνσταντίνου,

Αλέξης Μιχαηλίδης,Αντρέας Πέτρου, Πέτρος Χριστοδούλου.

Στον χαιρετισμό του ο διευθυντής του Alexander College Άντης Λόππας, «ευχήθηκε με τις θέσεις που θα ακουστούν, τις ερωτήσεις που θα κατατεθούν η Λάρνακα να αναδειχθεί νικήτρια. Γιατί οι πολίτες αξίζουν την Λάρνακα των ονείρων τους». Ο πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Αντρέας Προδρόμου υπογράμμισε ότι «αγωνίζονται με όραμα τους νέους που συμμετέχουν, κόντρα στην αποπολιτικοποίηση για την οποία κατηγορούνται οι νέοι».

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Κολλεγίου και με την ικανοποίηση ότι εξελίχθηκε σε κόσμιο επίπεδο πλούσιου διαλόγου.