Το τμήμα Interior Design του Alexander College διοργάνωσε διάλεξη/εργαστήριο με ομιλητή τον Δρ. Νίκο Λυγερό με θέμα: “Smart games out of Interior”.

Φοιτητές και ακαδημαϊκό προσωπικό, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία και να δουν ζωντανά, τα έξυπνα παιχνίδια που εντάσσονται στον τομέα της «Έξυπνης Παιδείας». Οι παρευρισκόμενοι, σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τη διάλεξη και έπειτα συμμετείχαν στα «παιχνίδια», αφομοιώνοντας τις γνώσεις και εμπειρίες του ομιλητή. 

Ο Δρ Νίκος Λυγερός είναι ένας σπουδαίος Έλληνας μαθηματικός, συγγραφέας, ακαδημαϊκός, στρατηγικός αναλυτής, σεναριογράφος, ποιητής και ζωγράφος. Είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για την εξαιρετικά υψηλή νοημοσύνη του. Είναι ο μοναδικός Έλληνας με δείκτη νοημοσύνης 189 και ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο. Η νοημοσύνη του συναντάται 1 φορά σε κάθε 80 εκατομμύρια ανθρώπους.

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα προωθεί τέτοιες ενέργειες, με στόχο την διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των κλάδων σπουδών του, της διδασκαλίας και του περιεχομένου της.