Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των τελειόφοιτων φοιτητών του Alexander College/University of the West of England, στους κλάδους Μόδας, Γραφιστικής, Καλών Τεχνών, Φωτογραφίας, Διακόσμησης Εσωτερικού χώρου και Αρχιτεκτονικής τοπίου. Τα εκθέματα φιλοξενήθηκαν στα εργαστήρια του Alexander College.

Πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν τους τη βραδιά των εγκαινίων, θέλοντας να γνωρίσουν από κοντά μέρος της δουλειάς των τελειόφοιτων φοιτητών του University of the West of England στο Alexander College, οι οποίοι παρουσίασαν τα έργα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2015-16, λίγες μέρες πριν την τελετή αποφοίτησης.

Αδιαμφισβήτητα ξεχώρισε ο επαγγελματισμός και το ταλέντο των φοιτητών, των οποίων τα έργα έκλεψαν τις εντυπώσεις και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια.

Το Alexander College/UWE Bristol, θέτει ως πρωταρχικό στόχο να εμπλέκει τους φοιτητές του σε εκθέσεις και καλλιτεχνικές διοργανώσεις θέλοντας να παρουσιάσει τα έργα τους καθώς και το ψηλό επίπεδο των art & design κλάδων του βρετανικού πανεπιστημίου University of the West of England Bristol, το οποίο προσφέρει τα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία του αποκλειστικά στο Alexander College σε Λάρνακα και Πάφο.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2015, από τις 09:00π.μ. – 5:00μ.μ.