Αφιερωμένη στο design και την εικαστική δημιουργία ήταν για το Alexander College/University of the West of England η Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, αφού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των σπουδαστών του μεταπτυχιακού κλάδου MA Design, υπό την επιμέλεια του υπεύθυνου καθηγητή κ. Παναγιώτη Βούλγαρη. Την έκθεση εγκαινίασε ο τέως Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, κ. Τίτος Χριστοφίδης.

Η έκθεση με τίτλο “Portal”, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του κοινού και τα εγκαίνια είχαν μεγάλη προσέλευση, καθώς εικαστικοί, επαγγελματίες του χώρου, σπουδαστές, απόφοιτοι, γονείς και φίλοι, αλλά και απλοί θαυμαστές του design, ήρθαν για να θαυμάσουν την διαφορετικότητα των έργων που δημιούργησαν οι σπουδαστές, στα πλαίσια του μαθήματος Live, έχοντας ως θεματική τον άνθρωπο, ιδωμένο μέσα από τα μάτια των φοιτητών. Την έκθεση τίμησε με την παρουσία του και ο Professor Alex Guilkison, Pro vice chancellor and executive Dean of the faculty of arts creative industries and education of the UWE Bristol.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Χριστοφίδης, αναφέρθηκε στα πανεπιστημιακά τα οποία λειτουργούν ως alma mater, μητέρα τροφός, για κάθε απόφοιτο. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Alexander College και στη συνεργασία του με το University of the West of England του Bristol, μέσα από την οποία οι απόφοιτοι αποκτούν διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία βρετανικού πανεπιστημίου. Τέλος, ολοκλήρωσε λέγοντας ότι πιστεύει ότι το ταξίδι στον κόσμο της γνώσης δεν πρέπει να σταματά ποτέ, γι’ αυτό και επέλεξε να φοιτήσει στον κλάδο Νομικής του UWE Bristol στο Alexander College.