10 Νοεμβρίου 15:00 – 21:00
Columbia Plaza, Venue Centre

To Alexander College/University of the West of England θα βρίσκεται αύριο, Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, στην έκθεση «Φοιτητής 2015».
Ελάτε να γνωριστούμε, να λύσουμε κάθε απορία σας που αφορά το θέμα «σπουδές» και να συζητήσουμε τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σας!

Η StudyNet Academic Consultants διοργανώνει την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου, την 4ηετήσια έκθεση Φοιτητής 2015, στο Columbia Plaza στη Λεμεσό. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν 50 πανεπιστήμια από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τιςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Κύπρο. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 3:00 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ενημερωθείτε για τα πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε κάποια από τα ανώτερα πανεπιστήμια του κόσμου και μάθετε τα πάντα για τις διαδικασίες αιτήσεων, από τους εξειδικευμένους συμβούλους της StudyNet Academic Consultants (εξουσιοδοτημένο κέντρο από το British Council). Στην έκθεση, επίσης, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των κορυφαίων εταιρειών φοιτητικής στέγασης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ανακαλύψτε μαζί  μας το επάγγελμα που σας ταιριάζει, με το πρωτοποριακό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Άριστον. Το Άριστον τεστ βασίζεται σε τριακονταετείς επιστημονικές έρευνες και είναι σχεδιασμένο ώστε να σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις όσον αφορά τις σπουδές που θα ακολουθήσετε, για να εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο ψυχομετρικό σύστημα επαγγελματικού προσανατολισμού, το οποίο είναι σταθμισμένο ειδικά στα δεδομένα της Κύπρου και έχει κλίμακες αλήθειας και ψεύδους, οι οποίες προσδιορίζουν την αξιοπιστία των απαντήσεων. Στόχος του είναι να διερευνήσει την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις  δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας, προσδιορίζοντας έτσι τους κλάδους σπουδών που σας ταιριάζουν. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αντιπροσώπους του Άριστον τεστ και να το συμπληρώσουν στο χώρο της έκθεσης. Όταν το τεστ ολοκληρωθεί, οι ειδικοί σύμβουλοι καριέρας θα αναλύσουν τα αποτελέσματα μαζί με τους υποψηφίους και θα τους καθοδηγήσουν σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων μαθημάτων, δίνοντάς τους μια ξεκάθαρη εικόνα των επαγγελμάτων που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν, βάσει των κλίσεών τους.

Εδώ και δεκαεννέα χρόνια, η StudyNet Academic Consultants τάσσεται στις υπηρεσίες όλων των νέων που επιθυμούν μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την επιλογή του κατάλληλου πανεπιστημίου και αναλαμβάνοντας όλο το διαδικαστικό μέρος, από τη συμπλήρωση των αιτήσεων μέχρι την εξασφάλιση στέγασης, εγγυόμαστε το πιο επιτυχημένο ξεκίνημα σπουδών για ένα λαμπρό μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση Φοιτητής 2015, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.study-net.eu ή επικοινωνήσετε μαζί μας στο 25 565535.

Για να βρείτε την ολοκληρωμένη λίστα των πανεπιστημίων που θα παριστάνται και για να δηλώσετε την συμετοχή σας, παρακαλούμε όπως επισκεφθήτε την σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/events/461939314013910/