Το Alexander College/University of the West of England Bristol(UWE Bristol), μετά τις τελευταίες  εξελίξεις σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου, για έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση(EE), θα ήθελε να ενημερώσει το κοινό ότι δεν συντρέχουν άμεσοι λόγοι ανησυχίας, τόσο για τους υφιστάμενους φοιτητές αγγλικών πανεπιστημίων, όσο και για τους φοιτητές που πρόκειται να εγγραφούν στα αγγλικά πανεπιστήμια, τουλάχιστον, για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο(2016).

Το Alexander College, έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τη Διεύθυνση του UWE Bristol και διαβεβαιώνει ότι ακόμα κι αν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, αυτό απαιτεί δύο ή και περισσότερα χρόνια, επομένως δεν προκύπτουν άμεσες αλλαγές.

Παρόλα αυτά, για όσους φοιτητές επιθυμούν να διακόψουν τις σπουδές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν τη δυνατότητα να μεταγραφούν σε συναφή κλάδο του UWE Bristol, στην Κύπρο.

Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με το ακαδημαϊκό μας ίδρυμα στο τηλέφωνο 24 532373 ή μέσω email στο info@alexander.ac.cy.