Σκέφτεσαι να ακολουθήσεις σπουδές στον Νομικό κλάδο αλλά δεν το έχεις ακόμα αποφασίσει; Ή μήπως αποφάσισες να ακολουθήσεις το μονοπάτι της Νομικής και έχεις απορίες;

Το Alexander College προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα μονοήμερο εργαστήριο προετοιμασίας για σπουδές στη Νομική.

Το εργαστήριο, με τη Δρ Κατερίνα Γεωργιάδου (LLM Course Leader – University of the West of England στο Alexander College), θα σας δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κατανοήσετε την έννοια του Δικαίου και να μάθετε πώς οι σπουδές στο Νομικό επάγγελμα σας δίνουν όλα τα εχέγγυα για μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Το εργαστήριο αφορά τελειόφοιτους ή απόφοιτους Λυκείου δημόσιων ή ιδιωτικών σχολείων, καθώς και υποψήφιους σπουδαστές στον κλάδο της Νομικής. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στο χώρο του Θεάτρου, στο Alexander College στη Λάρνακα, από τις 15:00 – 18:30.

Μπορείτε σήμερα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο 24 532373 ή να αποστείλετε email στο info@alexander.ac.cy. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

*Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

REGISTER NOW FOR FREE

[contact-form to=”e.evangelou@alexander.ac.cy” subject=”Are you ready for law?”][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Mobile” type=”text” required=”1″][/contact-form]