Τα φροντιστήρια Λαούρης Informatique στην Πάφο κατάφεραν να συγκροτήσουν μια ομάδα καθηγητών άρτια επιστημονικά καταρτισμένους, γεμάτους όρεξη για δουλειά, δημιουργικούς, οι οποίοι εργάζονται με μοναδικό γνώμονα την επιτυχία των μαθητών. Οι παγκύπριες διακρίσεις που πετυχαίνουν κάθε χρόνο τα Φροντιστήρια Λαούρης Informatique αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά τους.

Το φροντιστήριο είναι μέλος του σύνδεσμου φροντιστηριούχων Κύπρου και λειτουργεί νόμιμα. Ο αγώνας του προς την γνώση είναι συνεχής και η προσπάθεια του για να δημιουργήσει τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο αδιάκοπη.

Με τα πιο πάνω λοιπόν δεδομένα, το Alexander College/University of the West of England παρουσίασε σε μαθητές των φροντιστηρίων Λαούρης Informatique (σε συνεργασία με το φροντιστήριο) τους κλάδους Νομικής LLB(Hons) και Business Management with Accounting & Finance που προσφέρονται στο Alexander College/UWE.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από την καθηγήτρια του κλάδου Νομικής του Alexander College/UWE Δρ Μαρία Ιωάννου καθώς και από τον Υπεύθυνο Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Alexander College/UWE Νικόδημο Λοϊζου, για τις ευκαιρίες που μπορούν να αδράξουν επιλέγοντας να φοιτήσουν στο Alexander College/UWE.

Tα ποιοτικά αναγνωρισμένα Βρετανικά πτυχία που προσφέρει το Alexander College σε συνεργασία με το University of the West of England στο Bristol του Ηνωμένου Βασιλείου, οι καινούριοι υπερσύγχρονοι κτηριακοί χώροι καθώς και το άρτια επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό έχουν τη δύναμη να αποτελέσουν το δυνατότερο εχέγγυο για το μέλλον κάθε νέου.

laouris2
laouris 1