Με τεράστιες δόσεις ενθουσιασμού, έμπνευσης και φαντασίας, οι φοιτητές του Alexander College στρώθηκαν στη δουλειά για να σχεδιάσουν limited γυαλιά ηλίου με αφορμή την πρόκληση/project των Οπτικών Θεοχαρίδης και του Dolce.com.cy σε συνεργασία με τα Anjo. 

Ένα project για το οποίο επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός από όλους. Οι φοιτητές του Alexander College που έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πόσο δημιουργικοί είναι, ετοιμάζονται πυρετωδώς για να εντυπωσιάσουν τους υπευθύνους των Οπτικών Θεοχαρίδη, αφού 3 διαφορετικά ζευγάρια γυαλιά θα βραβευτούν και θα υλοποιηθούν σε μια limited edition συλλογή.

Το event όπου θα αποκαλυφθούν οι προτάσεις θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Οπτικά Θεοχαρίδης στη Λεμεσό με VIP προσκεκλημένους, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα γυαλιά των φοιτητών θα κάνει πραγματικότητα ο Άγγελος Χριστοφή, ο δημιουργός των ξύλινων γυαλιών Anjo. 

Πηγή: http://dolce.com.cy/slideshow/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-limited-edition-sun-glasses.html