Το Alexander College παρευρέθηκε – ως χορηγός – στην 8ηΤελετή Βράβευσης των αρίστων μαθητών που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ο Επαρχιακός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης Μιχάλης Λοϊζίδης, ΟΜιχάλης Χριστοφίδης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, ο Κρίτων Χατζηματθαίου, Αντιπρόεδρος ΠΟΠΟ Λάρνακας, καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Alexander College Μιχάλης Βαρναβίδης.

Στο χαιρετισμό του, ο κ.Βαρναβίδης συνεχάρη όλα τα παιδιά, γονείς και καθηγητές για την επιτυχία τους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχία του εκπαιδευτικού ιδρύματος, το οποίο σε συνεργασία με το Ερευνητικό του Κέντρο «έχει κερδίσει ένα μεγάλο διαγωνισμό έρευνας που αφορά την προστασία των νέων μας από τις εξαρτήσεις, και ειδικά από το στοίχημα. Από όλα τα Πανεπιστήμια και Κολέγια της Κύπρου, η πρόταση μας συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την συνεργασία με την Ομοσπονδία Γονέων Λάρνακας και τον Δήμο Λάρνακας και ειδικά τον δήμαρχο κ. Βύρα.»

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή ξεκούραση, καθώς και ένα καλό και δημιουργικό καλοκαίρι!