Βασικός πυλώνας λειτουργίας του Alexander College παραμένει η προσφορά του προς την κοινωνία. Οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ενισχύονται και με τη συνεργασία του εκπαιδευτικού ιδρύματος με τον Σύνδεσμο «Χάρισμα», ο οποίος παρέχει δωρεάν υπηρεσίες καλλιτεχνικής φύσης σε χαρισματικά άτομα με ειδικές ικανότητες.

Στόχος του Συνδέσμου είναι η βελτίωση της ψυχοσωματικής κατάστασης των ατόμων, δίνοντάς τους μια σημαντική θέση στην κοινωνία, επενδύοντας στις ικανότητές τους και το ταλέντο τους.

Το Alexander College, με αφετηρία τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2018-19, στεγάζει τις δράσεις του Συνδέσμου στη Λάρνακα, στις κτηριακές του εγκαταστάσεις, προσφέροντας ειδικά διαμορφωμένους χώρους για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ο Σύνδεσμος, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από τις 4:00μμ μέχρι τις 7:00μμ, θα φιλοξενείται στα Art Labs του Alexander College(Ελευθερίας 4, 7101 Αραδίππου, Δρόμος Λάρνακας – Λευκωσίας), εκεί όπου θα γίνονται και οι καλλιτεχνικές του δράσεις. Καλούνται οι γονείς χαρισματικών ατόμων με ειδικές ικανότητες να επικοινωνήσουν με το Σύνδεσμο στο τηλέφωνο 99387299 και 96400752 για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες.