Αφορά γονείς και μαθητές

Ο κλάδος Εγκληματολογίας του Alexander College/UWE Bristol, σε συνεργασία με το Excellence Institute, διοργανώνει διάλεξη που αφορά γονείς και μαθητές, με θέμα “Think outside the box”, με ομιλητές τους Μιχαήλαγγελο Αναστασίου, ABD (University of Victoria), καθηγητή στο Alexander College, Τμήμα Εγκληματολογίας και τον Θεοχάρη Μασούρα, Φιλόλογο – Πρώην Διευθυντή (Diploma Ιστορίας).

Την διάλεξη στηρίζει η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Η διάλεξη θα γίνει την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, στις 7:00μμ, στο Θέατρο του Alexander College, στη Λάρνακα.

Το θέμα της ανάπτυξης της αυτοπεποίθησης και αυτογνωσίας στα παιδιά είναι ένα από τα κρισιμότερα θέματα που ταλανίζουν τους γονείς στη σύγχρονη εποχή. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης οι ομιλητές θα εκθέσουν τις θέσεις τους, ενώ στο δεύτερο μέρος θα γίνουν σύντομες παρεμβάσεις και ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Στόχος είναι να κατατεθούν ιδέες, έτσι ώστε οι γονείς, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές να μπορούν να εφαρμόσουν για να αναπτύξουν την αυτογνωσία και αυτοπεποίθησή τους, σε μια ηλικία που είναι η κρισιμότερη για τη συγκρότηση της προσωπικότητας των ανθρώπων.

Για την καλύτερη κατανομή του χρόνου και την αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι για παρεμβάσεις, μπορούν να αποστείλουν τη συμμετοχή τους (όνομα-ιδιότητα) στο c.tziampazi@alexander.ac.cy ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Τύπου του Alexander College, με την κ. Χρύσω Τζιαμπάζη στο 24 532373.