Είσοδος δωρεάν, ανοικτή στο κοινό

Το Alexander College / UWE θεωρεί ότι κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα οφείλει να λειτουργεί ως φάρος στην κοινωνία.
Ως εκ τούτου ξεκινήσαμε τον Μάρτιο με την ανοικτή διάλεξη, στις 2 του μήνα, με θέμα “Οι θεσμοί και οι νόμοι στο καιρό της οικονομική κρίσης”, με κύριο ομιλητή τον καταξιωμένο δικηγόρο Ανδρέα Μαθηκολώνη.
Συνεχίζουμε τον πρώτο αυτό μήνα της Άνοιξης με διάφορες άλλες διαλέξεις και ημερίδες, πάντοτε ανοικτές όχι μόνο για τους φοιτητές μας αλλά και στο ευρύ κοινό:

14 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο, στις 11.00: Ημερίδα με θέμα «Το σήμερα και το αύριο των νέων στην Κύπρο». Κύριος ομιλητής : Παναγιώτης Σεντόνας Πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού Νεολαίας. Ομιλητής Γεώργιος Τάσου, Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής.

19 Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη, στις 19.00: Διάλεξη με θέμα την ανατροπή και τις συνέπειες του Ελβετικού Φράγκου, που αποτελεί μια σημαντική στιγμή στην διεθνή νομισματική ιστορία. Κύριος ομιλητής: Γιώργος Χριστοφίδης, διακεκριμένος νομικός.

23 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα, στις 19.00: Διάλεξη, ανάλυση της 25ης Μαρτίου. Κύριος ομιλητής: Δρ Ιωάννης Θεοχαρίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στη Bαλκανιολογία και εξειδίκευση στην Oθωμανολογία. Διδακτορική διατριβή και ειδικές σπουδές στην Oθωμανική Παλαιογραφία.