Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των τελειόφοιτων φοιτητών του Alexander College/University of the West of England, στους κλάδους Μόδας, Γραφιστικής, Καλών Τεχνών, Φωτογραφίας, Διακόσμησης Εσωτερικού χώρου και Αρχιτεκτονικής τοπίου. Τα εκθέματα φιλοξενήθηκαν σε δύο χώρους στη Λάρνακα, στον Πολυχώρο Αποθήκες και Myth Factory.

Αρκετός κόσμος, ντόπιοι αλλά και ξένοι, έδωσαν το παρόν τους τη βραδιά των εγκαινίων, θέλοντας να γνωρίσει από κοντά μέρος της δουλειάς των τελειόφοιτων φοιτητών του University of the West of England στο Alexander College, οι οποίοι παρουσίασαν τα έργα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2014-15, λίγες μέρες πριν την τελετή αποφοίτησης.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν ο επαγγελματισμός και το ταλέντο των φοιτητών, των οποίων τα έργα έκλεψαν τις εντυπώσεις και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.

Το Alexander College/UWE Bristol, εμπλέκει τους φοιτητές του σε εκθέσεις και καλλιτεχνικές διοργανώσεις θέλοντας να αναδείξει τα έργα τους και το ψηλό επίπεδο των art & design κλάδων του βρετανικού πανεπιστημίου University of the West of England, το οποίο προσφέρει τα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία του αποκλειστικά στο Alexander College.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, από τις 10:00π.μ. – 1:00μ.μ. και το απόγευμα από τις 4:00μ.μ. – 9:00μ.μ.