Αφιερωμένη στο design και την εικαστική δημιουργία ήταν για το Alexander College/ UWE Bristol η Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, αφού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των σπουδαστών του μεταπτυχιακού κλάδου MA Design, υπό την επιμέλεια του υπεύθυνου καθηγητή κ. Παναγιώτη Βούλγαρη. Την έκθεση εγκαινίασε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.

Η έκθεση με τίτλο “No Name”, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του κοινού και τα εγκαίνια είχαν μεγάλη προσέλευση, καθώς εικαστικοί, επαγγελματίες του χώρου, σπουδαστές, απόφοιτοι, γονείς και φίλοι, αλλά και απλοί θαυμαστές του design, ήρθαν για να θαυμάσουν την διαφορετικότητα των έργων που δημιούργησαν οι σπουδαστές, στα πλαίσια του μαθήματος Live.

Με τα έργα τους, οι Aleksandra Galabova, Άλκηστις Μαυρομμάτη, Αγγελική Αντωνίου, Άριστη Νικολάου, Γεωργία Χαραλάμπους, Ηρώ Ροσσίδου, Larisa – Andreea Iliescu, Maria Chigrina και Wenfei Wu, ανέδειξαν τη διαφορετικότητα που πρέπει να υπάρχει στο design, εφόσον ο καθένας προσεγγίζει τη δική του θεματική με βάσει την οπτική του γωνία, την αισθητική του και τα βιώματά του.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λάρνακας, αναφέρθηκε στο εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College και στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και 25 χρόνια στην Λάρνακα. Σημείωσε ότι πέραν των διεθνώς αναγνωρισμένων πτυχίων και μεταπτυχιακών που προσφέρει, πέτυχε με την συνεχή εξέλιξή του να αναβαθμίζει τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, αλλά και τον πολιτισμό εν γένει.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”44″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/customer/www/alexander.ac.cy/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]