Σπούδασε στον χρηματοοικονομικό κλάδο και απόκτησε τον επαγγελματικό τίτλο του πιστοποιημένου Τεχνικού Αναλυτή – CFTe(Certified Financial Technician) σε 6 μήνες!

Το τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES (APS) του ALEXANDER COLLEGE ανακοινώνει ότι την Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019, η ώρα 15.00 μ.μ., στο Alexander College (Larnaca campus)πραγματοποιεί ημερίδα ενημέρωσης για το διεθνώς αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό του Τεχνικού Αναλυτή Χρηματαγορών που θα παρέχετε στους ενδιαφερόμενους σε εβδομαδιαία σεμινάρια διάρκειας 6 μηνών.  

Η ημερίδα στην οποία θα παραστεί ο Διευθυντής του APS, κ. Κωνσταντινος Αριστοφάνους, είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα είναι διάρκειας 2 ωρών όπου θα επεξηγηθούν οι δυνατότητες που προσφέρει το πιστοποιητικό αυτό στους ενδιαφερόμενους, καθώς επίσης τις ευκαιρίες αξιοποίησης του στην αγορά εργασίας και τις ευκαιρίες ανέλιξης.    

Οι παρευρισκόμενοι θα  έχουν την  ευκαιρία  να υποβάλουν ερωτήσεις και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το τομέα της τεχνικής ανάλυσης και τις δυνατότητες που παρέχει, τόσο σε άτομα που εργοδοτούνται στον χρηματοοικονομικό κλάδο, όσο και σε άτομα που θέλουν να ενταχθούν στο τομέα τον χρηματαγορών και των επενδύσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιτυχόντες θα λάβουν τo διεθνούς κύρους πιστοποιητικό του τεχνικού αναλυτή χρηματαγορών CFTe(Certified Financial Technician) το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το International Federation of Technical Analysis (IFTA-Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής)και από το Society of Technical Analysis (STA-Ηνωμένου Βασιλείου). Επίσης, με την απόκτηση του διπλώματος αυτού, οι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια εισδοχής στο CISI Chartered Wealth Manager Qualification(CWM) και έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σαν μέλη στο CISI(Chartered Institute for Securities and Investmentπου αποτελεί το πιο αναγνωρισμένο επαγγελματικό σώμα για τους εργαζόμενους στον τομέα των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών & των Επενδύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την απόκτηση του τίτλου θα μπορείς να εργαστείς στις 250 επενδυτικές (forex) εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και έχουν έδρα στην Λεμεσό, Λευκωσία, Πάφο και Λάρνακα. Η επαγγελματική ομάδα του Alexander College θα σας βοηθήσει για την προετοιμασία του βιογραφικού σας σημειώματος, του προφίλ σας στο LinkedIn, στην εγγραφή σας στα διάφορα επαγγελματικά μητρώα, στις τεχνικές συνεντεύξεων καθώς επίσης και στην υποβολή αιτήσεων ή/και διευθέτηση internship σε εταιρείες του κλάδου.

To Alexander Professional Studies (APS) έχει διασφαλίσει δέσμευση από Εταιρεία του κλάδου για 2 θέσεις εργασίας προς τους απόφοιτους του συγκεκριμένου προγράμματος σπουδών. Προς το σκοπό αυτό, πριν την έναρξη των σπουδών καθώς επίσης και κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν και θα επιλεγούν τα 2 άτομα, τα οποία θα έχουν την ικανότητα να εργαστούν άμεσα μετά την απόκτηση του CFTe.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:

Απολυτήριο Λυκείου με γενικό βαθμό πάνω από 16/20 ή Ακαδημαϊκό Πτυχίο/ Δίπλωμα/ Μεταπτυχιακό σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών. Γνώση αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το CFTe – Alexander Professional Studies

https://professional.alexander.ac.cy/seminars/cfte/