Αυτά τα Χριστούγεννα, το εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση σε Στούντιο, όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου.

Αν θέλεις και εσύ να στηρίξεις αυτή την προσπάθεια, τότε μπορείς να διευθετήσεις άμεσα το ραντεβού σου. Η φωτογράφιση μπορεί να είναι οικογενειακή ή με φιλικά και αγαπημένα σου πρόσωπα και θα γίνει στο άρτια εξοπλισμένο, επαγγελματικό Στούντιο φωτογράφισης του Alexander College στη Λάρνακα.

Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στα παιδιά και το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Οι φωτογραφίσεις μπορούν να προγραμματιστούν από τις 22 Νοεμβρίου, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2021 κατόπιν ραντεβού. Για να συμμετέχετε καλέστε στο 24 532373, Χρύσω Τζιαμπάζη ή μέσω email στο c.tziampazi@alexander.ac.cy.