Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα 4 σεμινάρια του Δρ. Άγγελου Βουλδή στο Alexander College/University of the West of England.

Τα επόμενα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

Πέμπτη 16/10/2014:«Συναισθηματική νοημοσύνη, γιατί τη χρειάζομαι»

Κατά την διαδικασία αναζήτησης εργασίας, συχνά αναρωτιόμαστε ποια είναι εκείνα τα στοιχεία της προσωπικότητας μας που θα μας βοηθήσουν να προοδεύσουμε και θα μας κάνουν περιζήτητους στον εργασιακό στίβο.  Η συναισθηματική νοημοσύνη αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες στην αποτελεσματική λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία.  Η συναισθηματική νοημοσύνη μπορεί να αναπτυχθεί, να βελτιωθεί και να οδηγήσει σε οφέλη, όπως η διαχείριση των ικανοτήτων και των συναισθημάτων.

Ώρα: 6:00 μμ

Διάρκεια 1:30 ώρα

Εισηγητές: Δρ. Άγγελος Βουλδής

Τρίτη 21/10/2014:«Υποστήριξη για την ανάπτυξη του κατάλληλου Networking»

Όλοι μας έχουμε ακούσει τις φράσεις “Είχε γνωριμίες” και “Σημασία δεν έχει τι ξέρεις, αλλά ποιόν ξέρεις”, αλλά πόσοι από εμάς στη πραγματικότητα κάνουμε κινήσεις προς τη δημιουργία, διατήρηση και επέκταση του κοινωνικού μας κύκλου;  Όσοι διαθέτουν γνωριμίες, δεν σημαίνει ότι θα πάρουν μια θέση που δεν αξίζουν, αλλά όταν είναι ελεύθερη η θέση, αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν και πιθανότατα θα την πάρουν.  Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο επαγγελματικός κόσμος.  Οι έρευνες έχουν δείξει ότι πάνω από το 60% όσων ψάχνουν για δουλειά, βρίσκουν μέσω των κοινωνικών επαφών τους.

Ώρα: 6:00 μμ

Διάρκεια 1:30 ώρα

Εισηγητές: Δρ. Άγγελος Βουλδής, Άννα Μιχαήλ

Πέμπτη 30/10/2014: «Επιχειρηματικότητα»

Μέσα στο ιδιαίτερα αντίξοο περιβάλλον της συνεχιζόμενης κρίσης και έλλειψης προοπτικών για τους νέους ανθρώπους προωθούμε και υποστηρίζουμε την έννοια της επιχειρηματικότητας και έχουμε ως στόχο να εμπνεύσουμε και να βοηθήσουμε τους νέους/τις νέες με ενδιαφέρον στο επιχειρείν.

Χώρος: Θέατρο Alexander College/University of the West of England

Ώρα: 6:00 μμ

Διάρκεια 1:30 ώρα

Εισηγητής: ∆ρ Άγγελος Βουλδής

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

*Απονομή πιστοποιητικών παρακολούθησης σε κάθε συμμετέχοντα.