Η Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, διοργάνωσε την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, τη μεγαλύτερη Εκπαιδευτική Έκθεση στη Λάρνακα για γονείς, μαθητές, αλλά και για όλους όσους ενδιαφέρονται για το θέμα των σπουδών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Η Εκπαιδευτική Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο “Κτήμα Μακένζι” από τις 10 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι και από τις 2 μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Την Έκθεση, η οποία τελέστηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή, τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές της Λάρνακας, ο Δήμαρχος Αραδίππου καθώς και άλλοι κοινωνικοί παράγοντες της πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης Εκπαιδευτικής Έκθεσης που γίνεται στη Λάρνακα και στην οποία έλαβαν μέρος 43 εκθέτες πραγματοποιήθηκαν και 3 διαλέξεις.

Στην έκθεση έλαβε μέρος και το Alexander College / University of West of England. Το Alexander College / University of West of England είναι το μοναδικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στη πόλη της Λάρνακας το οποίο προσφέρει Πτυχία Βρετανικού Πανεπιστημίου σε μόνο τρία χρόνια, όπως γίνεται και στην Βρετανία.

Στο Alexander College / University of West of England προσφέρονται τα εξής αναγνωρισμένα πτυχία βρετανικού Πανεπιστημίου:
Εγκληματολογία
Νομική
Καλές Τέχνες
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Γραφιστική
Διακοσμητική Εσωτερικού Χώρου
Αρχιτεκτονική Τοπίου
Φωτογραφία
Μόδα

Καθώς και τα πιο κάτω Μεταπτυχιακά βρετανικού Πανεπιστημίου (University of West of England) :
Εκπαιδευτική Διοίκηση
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου
Γραφιστική
Φωτογραφία

Alexander College / University of West of England
Λάρνακα, 19 Ιανουαρίου 2015