Φοιτήτρια του Alexander College/UWE στον κλάδο Εγκληματολογίας επιλέγηκε να συμμετάσχει στο 1ο Παγκύπριο Συνέδριο Ποινικού Δικαίου και Εγκληματολογίας.

Η τριτοετής φοιτήτρια του κλάδου Εγκληματολογίας του University of the West of England στο Alexander College, Στάλω Παπουή, επιλέγηκε να συμμετέχει ως ομιλητής στο 1ο Παγκύπριο Συνέδριο Ποινικού Δικαίου και Εγκληματολογίας που θα γίνει στη Λευκωσία.

Το θέμα που θα αναπτύξει είναι η «Σεξουαλική Εγκληματικότητα» και η ίδια μας εξέφρασε τη μεγάλη χαρά που ένιωσε όταν της ανακοινώθηκε ότι θα είναι μία από τους ομιλητές: «Αισθάνομαι ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο, για εμένα, την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, αλλά αισθάνομαι παράλληλα περήφανη που θα εκπροσωπήσω τον κλάδο μου και το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο φοιτώ, σε αυτό το συνέδριο».

Θεωρείται επιτυχία για τον κλάδο Εγκληματολογίας του Alexander College/UWE, η επιλογή μιας φοιτήτριας στο σημαντικό αυτό πρώτο συνέδριο.
Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 6-7 Μαρτίου 2015.

Ο κλάδος Εγκληματολογίας του Alexander College/University of the West of England δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές του να δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη απήχηση τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο νησί μας. Οι φοιτητές του κλάδου αποκτούν βρετανικό πανεπιστημιακό πτυχίο σε τρία χρόνια και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους έρχονται σε επαφή με υποθέσεις και άτομα του χώρου που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική τους ανέλιξη.