Εισφορά στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, έκανε η Φοιτητική Ένωση του Alexander College (Student Union of AC).

Οι φοιτητές του ακαδημαϊκού ιδρύματος μετά τη συμμετοχή τους στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο Αδύναμος Κρίκος», πήραν την κοινή απόφαση, όλα τα λεφτά που μάζεψαν να δοθούν στο συγκεκριμένο σύνδεσμο, ο οποίος πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών που νοσούν με καρκίνο ή άλλες παθήσεις.

Μέλη της Φοιτητικής Ένωσης, παρέδωσαν επιταγή ύψους 600 ευρώ σε μέλος του Συνδέσμου, την κ. Κρίστη Σιαμαήλα, η οποία βρέθηκε στις κτηριακές εγκαταστάσεις του AC στη Λάρνακα και υπενθύμισε στους φοιτητές πόσο σημαντική είναι η εισφορά τους για τα παιδιά τα οποία θα πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

«Έρευνες έχουν δείξει ότι το 20% της ίασης της ασθένειας είναι η ψυχολογική ικανοποίηση των παιδιών, η καλή τους διάθεση και η πραγματοποίηση των ευχών τους. Τις πιο πολλές φορές η οικογένεια εστιάζει στο να καλύψει το οικονομικό κόστος της θεραπείας και δυσκολεύονται να καλύψουν τα υπόλοιπα που αφορούν την καλή ψυχολογία των παιδιών. Αυτό αναλαμβάνει ο Σύνδεσμός μας[…]», σημείωσε.

Οι φοιτητές του Alexander College με ιδιαίτερη συγκίνηση εξέφρασαν την επιθυμία να δουν την παράδοση της ευχής.