Το Elite Fitness & Nutrition με τους Γυμναστές του, Αντρέα Μιχαήλ, Αντώνη Ευαγγέλου και Δημήτρη Χαραλάμπους, καθώς και η Διατροφολόγος Έλενα Σολωμού, μέλος της ομάδας τους, βρέθηκαν μαζί μας στο Alexander College, για μια παρουσίαση με θέμα, το πολύ σημαντικό ζήτημα Άσκησης και Διατροφής.

Η ομάδα του Elite Fitness & Nutrition  ανήκουν πλέον στους καλούς συνεργάτες του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, εφόσον σε κάθε έναρξη της ακαδημαϊκής σεζόν σπεύδουν να ενημερώσουν τους φοιτητές για τα οφέλη της σωστής διατροφής και άσκησης και σε σχέση με τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις, τη συγκέντρωση, τη μνήμη κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ανακοινώθηκε και η παραχώρηση ειδικής τιμής με 15% μείωση στο συνολικό ποσό υπηρεσιών που προσφέρει το Elite Fitness & Nutrition και η Διαιτολόγος Έλενα Σολωμού. Η ειδική τιμή ισχύει για φοιτητές και προσωπικό του Alexander College. Για διευκρινήσεις και ραντεβού μπορείτε να καλέσετε 24 253231 και στο 99104019 (Έλενα Σολωμού).

Τέλος, δέχθηκαν ερωτήσεις από το κοινό, φοιτητές και προσωπικό του Alexander College, σχετικά με συγκεκριμένες τροφές, ασκήσεις και το συνδυασμό τους, που θα οδηγήσουν σε μια ποιοτικότερη ζωή.