Τεράστια επιτυχία σημείωσε χθες βράδυ ο κλάδος Μόδας του UWE Bristol στο Alexander College, καθώς οι φοιτήτριές του Άντρη Τιμοθέου και Άντρεα Χριστοφή, κέρδισαν το 1ο και 3ο βραβείο αντίστοιχα.

Η φοιτήτρια του κλάδου Μόδας του University of the West of England Bristol στο Alexander College, Άντρη Τιμοθέου, κέρδισε το 1ο βραβείο στην Επίδειξη Μόδας για νεαρούς δημιουργούς που έγινε χθες βράδυ στη Λεμεσό, παρουσιάζοντας δημιουργίες της που κατέπληξαν κριτική επιτροπή και κοινό.

Σύντομα θα βρεθεί για 5 μέρες στην Ιταλία, στην πρωτεύουσα της μόδας, και θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου. Ένα ταξίδι ζωής, που θα διευρύνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της.

Η Άντρη μας είπε ότι «χρειάστηκε πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα έχει ανταμείψει τους κόπους μου. Η συνεργασία με τον καθηγητή μου, με τις συμφοιτήτριές μου, με τα μοντέλα, αλλά και με όλη την παραγωγή ήταν εξαιρετική και γι’ αυτό το λόγο νομίζω ότι καταφέραμε να κερδίσουμε δύο από τα τρία βραβεία του διαγωνισμού. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία που μας δόθηκε μέσα από τη φοίτησή μας στο Alexander College και ευχαριστώ το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναδεικνύει τη δουλειά μας και πάντα μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς, εκθέσεις και επιδείξεις μόδας. Θέλω να στείλω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους φοιτητές που έλαβαν μέρος και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον καθηγητή μου Παντελή Παντελή, για την καθοδήγησή του, τη στήριξη και τις συμβουλές του που μας είναι πολύτιμες».

Συγχαρητήρια και στη φοιτήτρια Άντρεα Χριστοφή, η οποία κέρδισε το 3ο βραβείο του διαγωνισμού, μια κρουαζιέρα στο ελληνικά νησιά. Επίσης, συγχαίρουμε τις υπόλοιπες φοιτήτριες, Χρυστάλλα Μιχαήλ και Χριστίνα Ξενοφώντος, που συμμετείχαν με δημιουργίες τους, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας και υπεύθυνου του κλάδου Μόδας του Alexander College, Παντελή Παντελή, ο οποίος καθοδήγησε τις φοιτήτριες έτσι ώστε να έχουν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η Άντρεα Χριστοφή, ανέφερε ότι «ήταν μια σπουδαία εμπειρία, μέσα από την οποία είδαμε πώς είναι τα πράγματα στο χώρο της μόδας, πέραν των γνώσεων που παίρνουμε καθημερινά στο Alexander College». Επίσης, ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό ίδρυμα για τη μεγάλη αυτή ευκαιρία που τους έδωσε, να συμμετέχουν σ’ αυτόν το διαγωνισμό.

Η προσωπική αυτή επιτυχία της Άντρης Τιμοθέου και Άντρεας Χριστοφή, σαφώς αναδεικνύει το ταλέντο τους, αλλά παράλληλα και το ψηλό επίπεδο του κλάδου Μόδας του UWE Bristol στο Alexander College.