Το Alexander College/University of the West of England ενίσχυσε για μια ακόμα φορά, εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας , προσφέροντας το ποσό των €800, το οποίο θα αξιοποιηθεί για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, και θα δοθεί στους δυσπραγούντες κατοίκους πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Η υφιστάμενη οικονομική συγκυρία έχει δημιουργήσει πολλές επιπτώσεις στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται καθημερινά. Το Alexander College/University of the West of England, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, διοργάνωσε φιλανθρωπική έκθεση, όλα τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λάρνακας, καθώς και καλοί φίλοι του εκπαιδευτικού ιδρύματος που θέλησαν να βοηθήσουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την έκθεση διοργάνωσαν οι φοιτητές του κλάδου Καλών Τεχνών, οι οποίοι σε συνεργασία με τους καθηγητές τους, ετοίμασαν έργα, που πωλήθηκαν σε πολύ προσιτές τιμές. Την έκθεση προλόγισε ο καλλιτέχνης Κίκης Πάτσαλος, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλει το Alexander College, το οποίο συνεχώς διευρύνει τον κοινωνικό του ρόλο, ενισχύοντας οικονομικά ιδρύματα της πόλης του.