Ο απόφοιτός μας Σάββας Κυριάκου, ανέλαβε το σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου, δύο πολύ σημαντικών χώρων στην Αγία Νάπα.

Κάτι που χαρακτηρίζει τον κλάδο σπουδών στο BA (Hons) Interior Design του Alexander College/UWE Bristol είναι η στήριξη και η παρακολούθηση της εξέλιξης των πρώην μαθητών μας. Η προβολή δε αξιόλογων χώρων που σχεδιάστηκαν, επιμεληθήκαν και δημιουργήθηκαν από πρώην μαθητές μας δεν μας αφήνει ασυγκίνητους. Κάθε άλλο. Μας προκαλεί συγκίνηση αλλά και δέος, ενώ παράλληλα επιβραβεύει το υψηλό επίπεδο δουλειάς του εκπαιδευτικού μας ιδρύματος, το οποίο στοχεύει, όχι μόνο να προσφέρει γνώσεις στους φοιτητές, αλλά και να τους προετοιμάζει έτσι ώστε να έχουν μια πετυχημένη πορεία και επαγγελματική σταδιοδρομία.

Το δημιουργικό γραφείο CALIBER Graphics | Interior, με υπεύθυνο τον κο Σάββα Κυριάκου που αποφοίτησε το 2012 από τον κλάδο σπουδών Interior Design του Alexander College, ανέλαβε τον εσωτερικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και διακόσμηση του ‘Blu Spa’ στο ‘Tasia Maris Beach Hotel’ στη Αγία Νάπα. Η πρόκληση ήταν μεγάλη αφού έπρεπε να δημιουργηθεί, εκ του μηδενός, ένας χώρος ο οποίος να μπορεί να προσδώσει την πολυτέλεια που αρμόζει στους απαιτητικούς πελάτες ενός τέτοιου χώρου.

Σε διάστημα δυο μηνών έπρεπε η CALIBER να εκπονήσει τα σχέδια του χώρου, πατωμάτων, ταβανιών και τοίχων, περιλαμβανομένων και της επίπλωσης μηδενός εξαιρουμένης.

Δημιουργήθηκαν δομικά στοιχεία που θα προσέδιδαν χαρακτήρα στο χώρο. Επίσης, η ιδέα του νερού κυριαρχεί στο χώρο και ως στοιχείο προσδίδει χαλαρότητα. Η CALIBER επίβλεψε τις εργασίες και γενικά τη σωστή ροή και διεκπεραίωσή τους με απόλυτη επιτυχία. Το ‘Blu Spa’ λειτούργησε τον Μάιο του 2016.