Η Λάρνακα είναι ανάμεσα στις υποψήφιες Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Νεολαίας για το 2018. Αυτή η υποψηφιότητα θεωρείται κάτι σημαντικό για την πόλη του Ζήνωνα και έχουν κληθεί όλοι οι ιθύνοντες της πόλης να βοηθήσουν τα μέγιστα.

Το Alexander College / University of the West of England αισθάνεται περήφανο γιατί επιλέγηκε για την δημιουργία του λογότυπου για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας Λάρνακα 2018.

Η επιλογή δεν έγινε καθόλου τυχαία, αφού το Alexander College/ UWE είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Λάρνακα το οποίο προσφέρει πανεπιστημιακά πτυχία στον κλάδο της Γραφιστικής.

Από τα 25 λογότυπα που έχουν δημιουργήσει οι φοιτητές για το σκοπό αυτό, επιλέχθηκαν τέσσερα, τα οποία τέθηκαν από χθες, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, στην κρίση του κοινού, για να παρθεί η τελική απόφαση.

Μπορείς κι εσύ να καταθέσεις την άποψή σου και να ψηφίσεις το λογότυπο που θεωρείς ιδανικότερο για το σκοπό αυτό. Η φωτογραφία (με το λογότυπο) που θα πάρει τα περισσότερα like, θα επιλεχθεί. Η διαδικασία επιλογής λήγει αύριο Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015.

Περισσότερα στο link του Δήμου Λάρνακας.