Οι απόφοιτοι του κλάδου Γραφικών Τεχνών του Alexander College επιστρέφουν στο ακαδημαϊκό τους ίδρυμα για μία έκθεση γραφιστικής στην οποία θα παρουσιάσουν δικά τους έργα σε έντυπη μορφή, αλλά και άλλες δημιουργικές εφαρμογές γραφιστικού σχεδιασμού.

Η έκθεση θα γίνει στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Alexander College(Larnaca campus), την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, στις 6:00μμ.

Ο κλάδος Γραφιστικής του Alexander College ολοκληρώνει σχεδόν τρεις δεκαετίες και έτσι φέρνει και πάλι κοντά τους αποφοίτους του, για να νοσταλγήσουν τα όμορφα φοιτητικά τους χρόνια, να συναντήσουν τους καθηγητές τους και να θυμηθούν την έναρξη της επαγγελματικής τους πορείας.

Στην έκθεση συμμετέχουν καλλιτέχνες/απόφοιτοι, οι οποίοι έχουν ένα κοινό, την αγάπη τους για την τέχνη και το design τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα, το οποίο διαθέτει μια παράδοση χρόνων στους κλάδους τέχνης και σχεδιασμού, διοργανώνει συχνά καλλιτεχνικές εκθέσεις, φανερώνοντας έτσι το ψηλό επίπεδο εκπαιδευτικής διαδικασίας, το οποίο συνδέεται άμεσα με τα αναγνωρισμένα πτυχία που προσφέρει.