Παραδόθηκε στο Δήμο Λάρνακας η επιταγή των 800 ευρών εκ μέρους του Alexander College/ University of the West of England,  για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι φοιτητές του τμήματος Καλών Τεχνών διοργάνωσαν την εικαστική έκθεση «Art for Giving» με δημιουργίες τους, της οποίας τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λάρνακας, για συνανθρώπους που έχουν πληγεί λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το Δήμο Λάρνακας επισκέφτηκαν ο καθηγητής του Τμήματος Καλών Τεχνών Αλέξανδρος Κυριακίδης και η Χρύσω Τζιαμπάζη απ’ το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Alexander College/University of the West of England.

To Alexander College/University of the West of England  συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά με κάθε τρόπο.

Στις 19 του Φλεβάρη διοργανώνει μουσική βραδιά με την μπάντα των φοιτητών του, στο SavinoLive. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στον 23χρονο από την Ξυλοτύμπου ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.

ΦΩΤΟ 1 Η Χρύσω Τζιαμπάζη (Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Alexander College/University of the West of England) , ο Ηλίας Ηλία (Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας του Δήμου), ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Λουρουτζιάτης και ο Αλέξανδρος Κυριακίδης, καθηγητής του τμήματος Καλών Τεχνών του Alexander College/University of the West of England.

ΦΩΤΟ 2 Ο Αλέξανδρος Κυριακίδης, καθηγητής του τμήματος Καλών Τεχνών του Alexander College/University of the West of England και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Λουρουτζιάτης.

[custom_frame_left]2[/custom_frame_left]