Το Alexander College/University of the West of England στην Πάφο προσέφερε υποτροφία σε εθνοφρουρό στον Ακριτικό Πύργο Τυλληρίας.

«Η υποτροφία αυτή δόθηκε στα πλαίσια έναρξης λειτουργίας του Alexander College/University of the West of England στην Πάφο.

Ελπίζουμε ότι θα  αποτελέσουμε πρότυπο έτσι ώστε να ακολουθήσουν κι άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα το παράδειγμα μας αυτό»,  δήλωσε ο κ. Παλάς, Campus Manager, του  Alexander  College/University of the West of England στην Πάφο.

Η υποτροφία δόθηκε μέσα από εκδήλωση την οποία παρουσίασε η Λίτσα Μαυρίδου, γνωστή από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Η ώρα του Εθνοφρουρού».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο Αρχηγός της Ε.Φ. Αντιστράτηγος Μπασιακούλης Γεώργιος, καθώς και βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής.

Όλοι συγχάρηκαν το AlexanderCollege/University of the West of England στην Πάφο, για την πρωτοβουλία του αυτή.

Ο κ. Παλάς τόνισε πως το Alexander College/University of  the  West  of  England στην Πάφο θα συνεχίσει την κοινωνική προσφορά του.

«Η Πάφος αποκτά πλέον ένα Βρετανικό Πανεπιστήμιο το οποίο θα δίνει την δυνατότητα σε κατοίκους της πόλης κι επαρχίας Πάφου, κι όχι μόνο, να αποκτούν αναγνωρισμένα βρετανικά πτυχία χωρίς να είναι αναγκασμένοι να μεταβούν στην Βρετανία. Αυτό, αναμφισβήτητα, είναι ένα πλεονέκτημα για την πόλη κι επαρχία Πάφου», τόνισε ο κ. Παλάς.