Πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, η προσφορά δύο τροχοκαθισμάτων, ως δωρεά από το Alexander College.

Το Alexander College, με πέρα των τριών δεκαετιών ύπαρξης, στα ακαδημαϊκά δρώμενα της πόλης μας, παραμένει πιστό στη φιλοσοφία ίδρυσής του και στους στόχους του. Σ’ αυτούς εντάσσει και την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, την τοπική και ευρύτερη κοινωνία.

Τα τροχοκαθίσματα παραδόθηκαν από το Alexander College, στον Αντρέα Παττίχη, με στόχο να δοθούν προς βελτίωση της ποιότητας ζωής συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Υπόσχεση που δόθηκε είναι η στήριξη να είναι συνεχής και να γίνουν όσα χρειάζονται για κατάκτηση της ποιότητας ζωής σ’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί τους αναλογεί και τη δικαιούνται.

Στόχος παραμένει η ενίσχυση αυτής της προσπάθειας, που βεβαίως εμπίπτει στο σύγχρονο ρόλο που καλούνται να επιτελέσουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, παράλληλα με την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης.